Ontgiften

Uit onze vragenlijsten over klachten is gebleken dat na het verwijderen van de implantaten en daarna een ruime periode behandelen met visolie, algen en anti-oxidanten, de klachten beduidend kunnen verminderen.

Bij een aantal verdwenen de klachten volledig, maar het helpt helaas niet bij iedereen.

Het ontgiften heeft geen zin als de implantaten er nog in zitten.

  • Vermoeidheid is een van de meest gemelde klachten. Er zijn producten op de markt met NT factor waarvan met wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat de energie toeneemt doordat beschadigde cellen gerepareerd worden.

  • De productnamen van alle genoemde middelen en webshops waar ze verkrijgbaar zijn, kunt u bij ons opvragen via de mail. We hebben geen connecties met bedrijven. >>

Visolie

ofwel Omega 3 vetzuren, (zonder Omega 6). Liefst tot 7 grám per dag. Zoek op zuiverste visolie, goed ontdaan van chemische vervuiling. Voor vegetariërs zijn er goede alternatieven, maar zorg dan wel dat u aan voldoende EPA en DHA komt (minimaal 2,5 gram per dag, dat betekent dat er 6 capsules per dag nodig zijn). We kunnen u een productlijst sturen met merknamen van vegetarische alternatieven. >>

Chlorella

zonder silicium. Dit zijn algen. Tijdens de eerste periode kun je extra hoofdpijn en spierpijn krijgen. Dit is een normale reactie omdat het lichaam veel gifstoffen afvoert. Drink dan veel extra water, ca 2 liter. Je kunt het beste de Chlorella opbouwen, begin met 3 tabletten, wacht dan tot je geen hoofdpijn en spierpijn meer hebt en bouw dan langzaam de hoeveelheid op. Dus luister tijdens het ontgiften goed naar je lichaam. Nemen de klachten toe, neem er dan tijdelijk minder. Zoek op internet naar Chlorella Pyrenoidosa algen of Chlorella Vulgaris. Pyrenoidosa werkt sterker dan Vulgaris, maar voor sommige vrouwen té sterk, zodat het ontgiften te hard gaat.

Klachten bij te snel detoxen met Chlorella; Hoofdpijn,spierpijn, algehele malaise, griepgevoel.

Opbouw-schema:

1e week: 1-1-1

2e week: 2-1-1

3e week: 2-2-2

4e week: 3-3-3

Mogelijke bijwerking:

Er zijn twee vrouwen op het meldpunt bekend die vermoedelijk een allergische reactie kregen op Chlorella. Hun klachten: benauwd, huidreacties, braken, trillen, beven. Stop dan onmiddellijk en raadpleeg uw huisarts.

Antioxidanten

Eten van felgekleurde groenten en fruit als bv paprika, broccolli, blauwe bessen, aardbeien etc. Eventueel anti-oxidanten supplementen. Er bestaan dranken met hoge dosering anti-oxidanten en supplementen die op internet of in natuurvoedingswinkels te koop zijn, zoals maquibes. Google op:' bes met hoogste dosering antioxidanten' >>

Vitamine D

Vitamine D zorgt ervoor dat het immuunsysteem beter werkt. Omdat je bij siliconen het risico loopt om auto-immuunziekten te ontwikkelen, is het verstandig om te laten onderzoeken of je vitamine D op peil is. Veel vrouwen met implantaten blijken een veel te laag vitamine D gehalte te hebben.

Energie

Google op 'vermoeidheid en Q10'

Opbouwen

Google op: 'opbouwen, L glutamine, glycine en forskolin

Productenlijst

Op verzoek sturen wij u via de mail een productlijst toe. Geen reclame, maar puur bedoeld om u een handje te helpen in de wirwar van alle mogelijke producten. >>

Dieet

Het is erg belangrijk om ook je voedingspatroon aan te passen om de ontstekingen in cellen te verminderen >>


Let op

Er zijn momenteel mensen die tegen betaling aanbieden om vrouwen met klachten te coachen met verwerken en ontgiften. De adviezen van het meldpunt zijn volledig gratis, omdat wij niet over de ruggen van zieke vrouwen willen verdienen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor begeleiding.