Beenamputatie

Deel 1

Hallo allemaal,

Na 28 jaar siliconen te hebben gehad zijn ze in september 2011 verwijderd bij dr. K. Zij wees mij toen erop dat al mijn problemen met de siliconen te maken hadden en zei eruit en nooit geen nieuwe meer en hopen dat de 'way of no return' nog niet bereikt was. Ze zijn gelukkig eruit en ik voelde me zo'n 6 weken beter dan ooit.

Totdat er in november dat jaar iets gebeurde met mijn voet en been! Verschillende artsen heb ik bezocht en natuurlijk zoals het voorheen ook ging. Het waren onverklaarbare klachten!!!!!

Nu is het zover gekomen dat mijn been, heup en arm contracturen hebben. Mijn been wordt deze maand geamputeerd en kans op herstel is er dus niet.

Ik ben bij dr. Nanayakara in het VU geweest die overigens erg schrok en mij vertelde dat dit 100% zeker door mijn siliconen implantaten komt. Ook dat ik vele jaren te laat was omdat de siliconen door mijn hele lichaam zitten EN ER OOK NOOIT MEER UITGAAN!!!!!!!

Zoiets extreems had hij ook nog nooit gezien... Dus lieverds allemaal, wees op je hoede en gooi eruit die handel!!!!!

Voor allemaal heel veel liefs.


Deel 2

Hallo allemaal

Na mijn bovenbeenamputatie, is er van alles gebeurd. Zoals de meesten al weten, zitten de siliconen door mijn hele lichaam en komt er nooit meer uit!! Het zit in mijn zenuwen, mijn spieren en eigenlijk overal. Na mijn amputatie van mijn been werd ook mijn rechterarm heel slecht en zo ook mijn middenrif rechts, waardoor mijn long rechts ook niet meer werkt!!

Maar of dat niet genoeg was gingen de spieren in mijn stomp weer opnieuw een eigen leven lijden, zodat er besloten werd dat er pezen en spieren losgemaakt moesten worden in mijn stomp. Dan zou het probleem volgens de artsen opgelost zijn!

Maar na 6 weken begon weer hetzelfde. Iets wat eigenlijk niet kon want zo vlug kon er geen contractuur ontstaan! Dus weer onder het mes, maar de artsen geloofden niet wat ze zagen, de stomp zat wéér in een contractuur! Dus nu een veel groter stuk in mijn lies weggehaald, wat pezen en spieren betreft! En ja hoor, toen ik bijkwam lag mijn stomp weer netjes naast mijn been alleen dit duurde maar 2 dagen!

De artsen waren totaal verbaasd hoe dit kon bestaan. Ze stonden letterlijk met de handen in hun haar. Dit was onmogelijk, volgens hun, ze konden er met de pet niet bij!! Toen hebben ze besloten om opnieuw een amputatie uit te voeren.

Dit is ook gebeurd, ze hebben in ieder geval alle pezen op eentje na weggehaald en mijn bot helemaal ingekort. Hij is nu nog maar 3 cm en ze hebben 'm naar buiten omgedraaid en de holte met wat losliggende spieren opgevuld, zodat hij niet meer naar mijn goede been kon trekken!

Dit hebben ze op het goede moment gedaan, anders was mijn goede been er ook aangegaan. Daar waren ze heel bang voor!! Dus dat geluk heb ik gelukkig. Heb nu nog een grote open wond die langzaam van binnen uit dicht moet groeien en iedere keer gespoeld moet worden.

Maar gelukkig gaat het nu weer goed. Alleen hebben de spieren nu ook mijn goede arm te pakken. Die wordt nu ook steeds slechter. Dus zo langzamerhand hebben de siliconen mijn hele lichaam in hun macht!!!

Maar ik geef de moed nooit op en blijf DOORVECHTEN EN GEEF NIET OP en probeer op allerlei mogelijke manieren te vechten tegen de siliconenindustrie, die ik bij deze hartelijk wil bedanken voor het vergallen van mijn leven!!!

Maar voor iedereen, geef nooit op en geloof in jezelf en vertel wat je echt voelt in je lichaam, want doe je dit niet, wordt er altijd negatief op gereageerd want volgens hun is het allemaal niet mogelijk. Maar als je dit hebt gelezen dan zie je dat zij dus ook voor raadsels staan.

DUS GELOOF IN JEZELF EN GEEF NOOIT OP!

Hele dikke KUS voor jullie allemaal.

Liefs J.


Deel 3

Uit pathologisch onderzoek is gebleken dat er siliconen werden aangetroffen in het weefsel van het verwijderde been.


Jacqueline is helaas overleden op 20-11-2021.

Zie 'in memoriam Jacqueline Roes'