300 hechtingen na injecties met hyaluronzuur

Ik had tien jaar geleden een TIA gehad en had daar nog een verlamming aan over gehouden. Vooral aan m'n linkerwang. Toen hoorde ik van iemand dat er in Haarlem een kliniek zat, die daar misschien wat aan kon doen. Ik daarheen om te laten zien wat mijn probleem was. En ja, daar konden ze wat aan doen, het inspuiten met hyaluronzuur alcamid en nog meer bende. Maar ze vertelde mij dat het een lichaamseigen stof was, dus het kon geen kwaad.

Nou, na vijf jaar begon het te verharden en hebben ze toen cortison ingespoten. Daar ging het wel even van weg maar er kwam - leek wel - méér voor terug!

Ik belde weer naar de kliniek die toen bleek overgenomen te zijn, maar ze namen geen verantwoording voor de patiënten van de oude kliniek! En die kliniek heet Laser Aesthetic in Haarlem en de arts dr V.

Ik ben nu onder behandeling bij dr. S.N. en bij plastisch chirurg P.K.

En het schijnt volgens S.N. heel veel nadelige gevolgen te hebben. Bijvoorbeeld dat je er kanker van kan krijgen, tanden eruit kunnen vallen, geestesziekten en nog veel meer.

Op deze foto had ik 300 hechtingen! Je mag 'm gebruiken zodat er misschien minder slachtoffers vallen, want het is nog steeds in de handel! Hierna ben ik nóg 4 keer geopereerd.