Rofil

Rofil/M-implants vallen onder de PIP implantaten. De siliconengel is hetzelfde. Ze zijn geproduceerd in Breda.

In Nederland blijkt het grootste percentage Rofil te hebben in plaats van PIP.

Kijk voor meer informatie op de pagina over PIP >>


De omschrijving van de PIP/M-Implants-implantaten op de voormalige Rofil-website

Borstimplantaten

M-implantaten bestaan ​​uit twee componenten: siliconen elastomeer omhulsel en een zachte vulling gemaakt van zacht siliconen of ander materiaal.

Algemeen kenmerken van M-implantaten Barrier Envelope-techniek" Unieke Multi Layer Technology (MLT)

  1. Creëert een groter aantal lagen in de barrière-envelop (4 -10 lagen), vergeleken met traditionele gestandaardiseerde technieken met een maximum van slechts 3 lagen. MLT zorgt voor een maximale levensduur van de envelop met een maximale mate van sterkte mogelijk. Een wanddikte groter dan 0,40-0,95 mm. Een minimale treksterkte van 790 psi MLT is effectief in het verminderen van gel diffusie (of gel bleed) tot een absoluut minimum.

  2. 2. Methode van textureren; Unieke en effectieve methode van suikererosie. Vermijd oneffenheden, initiële wrijving en verzwakking van de envelop. Minimaliseert verlies en migratie. Vergemakkelijkt weefseladhesie en minimaliseert kapselcontractie.

  3. 3. Hoog - Cohesieve - Geltechnologie. In het onwaarschijnlijke geval dat de envelop scheurt, zal de siliconengel niet in het weefsel lekken. Zorgt voor een uitstekend geheugen (vormbehoud) en zorgt voor zachtheid.

Kwaliteit

1. Grondstoffen Enveloppen worden vervaardigd met de beste beschikbare grondstoffen. Alle grondstoffen voldoen aan de American Standard Test Method (ASTM) en gelijkwaardige Europese normen.

2. Productie Vervaardigd in ultramoderne productiefaciliteiten in Europa. Volgens ISO 9001 en ISO 13485 normen.

3. Kwaliteitsnormen M-implantaten worden onder meer getest op treksterkte, wanddikte, textuur, gelconsistentie en steriliteit. Na het fabricageproces moeten de implantaten een strenge eindinspectie doorstaan.

Typen M-implantaten

• Siliconengel M-implantaten

• Zoutoplossing M-implantaten

• Anatomische implantaten

• Links/rechts implantaten


POLY IMPLANTAAT PROTHESE 337, Avenue de Bruxelles SEYNE DE ZEE 83507 Cedex - FRANKRIJK Tel: +33 (0) 4.94.10.98.10 - Fax: +33 (0) 4.94.10.98.11