Mentor

Waarschuwing:

FDA geeft waarschuwingsbrieven af aan twee fabrikanten van borstimplantaten [Mentor en Sientra] wegens niet-naleving van de vereisten voor post-approval onderzoek 19-3-2019 >>

Typen borstimplantaten van Mentor

waaronder Siltex >> en Perthese >>

Folder:

waarin staat: geen implantaten bij auto-immuunziekten >>

Garantie

10 jaar op scheuren, kapselvorming, klasse 3 en 4, late seroma (vocht)vorming >>


Complicaties van Mentor implantaten

Een uitgebreide lijst van de FDA >>

Veiligheidsinformatie >>

Plastisch chirurgen hadden deze informatie kunnen weten, maar geven het helaas niet door aan patiënten.

Fabrieksgeheim

Toen de implantaten in Amerika in de ban gingen, opende Mentor in Leiden de grootste fabriek ter wereld. Een van de werknemers kwam naar buiten met het bericht dat er met het kankerverwekkende Xyleen werd gewerkt. Xyleen lost op bij een lichaamstemperatuur van 36,6 graden Celsius in het lichaam.

Goedgekeurd?

Er wordt nogal eens beweerd dat Mentor en McGhan de enige door de FDA goedgekeurde implantaten zijn. Dat klopt niet! De FDA wees deze twee merken aan om er 10 jaar lang onderzoek mee te doen bij 40.000 vrouwen. Die vrouwen zijn dus proefkonijn.

Waar worden Mentor implantaten gebruikt?

PrivékliniekenAbc clinicAClinicsAcura Cosmetisch CentrumBergmankliniekBoerhaave kliniekContourkliniekCZ-WellmedDa Vinci Clinic (BE)EMCkliniekHerwig Vollon (BE)Jeanette Veldhuizen ClinicJ.vd Putte (BE)KliniekbonKliniek ValkenhorstKliniek VeldhovenKliniplast (BE)KiewitheideLaura Moojen ZaalMediconsultMedisch centrum WaalreOrbis Medisch CentrumPlastisch Cosmetisch Centrum SpaarneProfihairReinaert-kliniekRW LuijendijkSingelbergkliniekVelthuis KliniekWellmedWomen’s ChoiceZiekenhuizenSpaarneziekenhuisUMC Sint-Pieter (BE)

Contact

BlooMEDical Nederland >> Neerloopweg 5 A1, 4814 RS Breda, T +31 (0)76 – 524 53 53